Welkom bij De Familie Veltmaat

Bij de aankoop van accessoires, meubels of een compleet interieur van een woning gaat het niet om hoeveel omzet we kunnen draaien, nee, bij de Familie Veltmaat gaat het om mensen.

We kijken hoe we daarbij kunnen helpen om een mooi resultaat te krijgen waarbij de wensen van de klant voorop staan. Dat is het uitgangspunt van

'Het Grachtenpand' Landelijk Wonen.

Sonja Veltmaat is al meer dan 10 jaar actief in het interieurs vak en is begonnen in Vianen en in 2016 gevestigd in Culemborg.

In 2019 naast het huidige pand, hebben we een prachtig groot hoek pand aangekocht. En samen met partner Remco, Dochter Roëlle en Zoon Sem dit verbouwd tot een unieke winkel, waarin beleving van het echte landelijke wonen voorop staat.

Uiteindelijk is het de Familie Veltmaat zelf die het verschil maakt. Met onze kennis, ons netwerk en enorme betrokkenheid naar onze klanten toe,

maken we het verschil. 


Even voorstellen

Sonja

Sonja is het creatieve brein achter het Grachtenpand, zorgt voor de inkoop en zoekt alles tot in de finesse uit.  We kunnen wel zeggen: elk stuk dat in de winkel komt is, stuk voor stuk door de handen gegaan is van Sonja. Elke donderdag en vrijdag is Sonja te vinden in 'Het Grachtenpand'.


Remco

Remco is onze doorpakker, lost problemen op. Repareert en rijd samen met Sonja door heel Nederland en ver daar buiten om in te kopen. Remco Is met de nodige vak kennis het aanspreek punt voor de 'Rawstone' vloeren. Ook kom je Remco samen met Sem elke vrijdag tegen met het bezorgen van alle items die door heel Nederland en België vakkundig worden bezorgd.


Roëlle

Eén en al creativiteit. Geen opdracht te veel. Roëlle is binnen 'Het Grachtenpand' de persoon als het gaat om kleur en interieur advies. Maakt graag een afspraak bij u thuis of in de winkel om samen met u tot een geweldig interieur of kleur advies te komen. Niets is te veel...  Ook schrijft Roëlle elke uitgave van het landelijk Wonen magazine een Column over kleuren en verf.  Haar passie.


Sem

Onze duizendpoot, van A tot Z.  Uw aanspreek punt van de verkoop tot het afleveren van uw items, is Sem bij betrokken. Met een grote passie voor linnen en landelijke zitmeubelen.  Geen vraag te veel, denkt altijd in oplossingen.  Sem is dan ook de persoon als u vragen heeft over zitmeubelen en elke wens kan vaak vervuld worden in afmetingen, zitdieptes, stoffen en materialen. Zelf het zitcomfort is aanpasbaar.

Sem legt het graag aan u uit!

 


 Oma Ellie

Elke vrijdag gaat Oma Ellie trouw mee naar 'Het Grachtenpand'. En dan is zij druk bezig met alle werkjes die blijven liggen, maar ook voor een gezellig praatje is oma Ellie altijd beschikbaar en staat ze alweer klaar om een kop koffie aan te bieden. Oma Ellie heeft een grote passie en dat is schilderen dit doet ze in haar vrije tijd. Met regelmaat is er ook een schilderij van haar in 'Het Grachtenpand' te vinden.


Guus

Guus is onze 'alleswattie', komt via Spanje via een stichting  'Alas resque' naar Nederland en we hebben Guus in 2012 geadopteerd. Guus maak je niet blijer dan dat hij elke vrijdag mee de bus in kan om te bezorgen. Tussendoor een heerlijke gehaktstaaf en Guus is in zijn nopjes.


Soof

Soof onze lieve sociale aanhankelijke Vizsla. Soof is de hond van Roëlle en komt uit een nestje van Jet de Vizsla van 'Brynxz' je weet wel van de 'Brynxz' potten. Jet heeft een nestje gekregen in 2021 met 11 pups. Roëlle heeft Soof, en Soof heeft Roëlle uitgekozen. Dus Soof is dan ook donderdag t/m zondag te vinden in Het Grachtenpand. Loopt haar rondjes, snuffelt eens en vind iedereen aardig.

Dus, kom je naar 'Het Grachtenpand' neem een kluifje of koekje voor Soof mee!


Doortje

In maart 2023 is als puppy Vizsla Doortje bij de familie toegevoegd. Doortje is vaak op donderdag en elke vrijdag in 'Het Grachtenpand' te vinden.