Algemene voorwaarden

 

Ruilen of retouneren

Alle artikelen die in onze winkel in Culemborg worden gekocht kunnen niet geruild worden.

Artikelen in de webshop die u wilt ruilen of retouneren, kunt u binnen14 terug zenden, na ontvangst krijgt u het aankoop bedrag terug gestort op uw rekening. De kosten van het retour zenden van het artikel zijn voor de koper.

De bedenktijd van annuleren bedraagt 14 dagen na aankoop.   

Prijzen in de webshop en in onze winkel in Culemborg kunnen met elkaar verschillen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

Prijsverhogingen voorbehouden

 

Garantie en aansprakelijkheid

HET GRACHTENPAND is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens vervoer, mits dat het Grachtenpand voor vervoer zorgt. Op het moment van overdracht en betaling zijn alle risico's voor de koper. De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de consument, de exclusieve eigendom van Het Grachtenpand de ondernemer.

HET GRACHTENPAND is evenmin aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die het gebruik van de gekochte artikelen met zich mee zou kunnen brengen.

Deco artikelen zijn niet voor gebruik, zoals de trappen, ladders, kistjes e.d. Dit zijn decoratie materialen. Gebruik is altijd op risico koper.

Oud en brocante betekent soms ook houtworm en/ of ander ongedierte, dit wordt zo goed mogelijk behandeld, 100% garantie kunnen wij U niet geven. 

Het Grachtenpand is nimmer gehouden tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de Klant of anderen en Het Grachtenpand is nimmer aansprakelijk voor gevolg- of bedrijfsschade, indirecte schade en winst- of omzetderving.